Motto to live by

Life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely
in an attractive and well-preserved body,
but rather to skid in sideways, chocolate in one hand, martini in the other, body thoroughly used up,
totally worn out and screaming: 'Woo hoo! What a ride!'
(Hunter S.Thomson - met dank aan Nathalie)

maandag 18 april 2016

Het is maar om te zeggen dat ik u mis...

Het is maar om te zeggen dat ik 's ochtends altijd eerst mijn gsm controleer om te zien of er een berichtje is van u. Of ge naar Machu Picchu moogt gaan bijvoorbeeld. Of naar Buenos Aires. Of naar Uruguay.
Het is maar om te zeggen dat ik soms voor uw kleerkast sta en iets uitkies om aan te doen. Ik zeg dat het is omdat ik zelf niet veel kleren heb.
Het is maar om te zeggen dat ik die zwarte bottekes die in de gang staan af en toe aandoe. Ze zitten niet echt gemakkelijk, maar ik doe het toch.
Het is maar om te zeggen dat ik aan u denk als ik naar de etalages kijk. Ik koop toch liever kleren als ge er bij zijt.
Het is maar om te zeggen dat ik het tegenwoordig niet kan laten om cadeautjes voor u te kopen als ik in 't stad ben. Ik weet dat ge nieuw ondergoed zult nodig hebben. En shampoo. En zo nog wat dingen.
Het is maar om te zeggen dat die vlaggenlijn en kaarsjes van uw afscheidsfeest nog niet zijn weggehaald. Ge komt binnenkort toch terug. En dan kunnen ze nog eens dienen.
Het is maar om te zeggen dat ik al veel heb nagedacht over wat ik zou koken als ge er weer zijt.
Het is maar om te zeggen dat ik stof ga halen. Ge weet wel, voor de vlaggen aan ons huis.
Het is maar om te zeggen dat ik het niet altijd plezierig vind als ge weer eens laat weten dat ge gaat reizen. Ge moet intussen al half Latijns-Amerika gezien hebben. 't Is niet dat ik dat niet goed vind, maar ik ben ook altijd een beetje bang. Ik kan daar niet aan doen.
Het is maar om te zeggen dat ik u soms een beetje te stoer vind. Als ge overvallen zijt, bijvoorbeeld, moogt ge gerust zeggen dat ge een beetje hard verschoten zijt. Ik ben dat ook.

Het is eigenlijk alleen maar om te zeggen dat ik u een beetje veel mis.